Pla de Formació

Pla de formació

Des de la FAC-USOC entenem la formació dels treballadors i treballadores com una activitat que contribueix al creixement i millora competitiva de les organitzacions i les persones. 

Apostem per una formació específica i de qualitat, exclusiva pels nostres afiliats i afiliades sense cap cost addicional. En totes les activitats formatives específiques es sol·licitarà les pertinents acreditacions.

A més a més, en l'àmbit de sanitat, hem dissenyat un pla de formació específic que engloba accions formatives per tots els grups professionals, pel fet que la formació continuada és un procés d'ensenyament-aprenentatge al qual tenen dret i obligació els professionals sanitaris.

Els objectius d'acord amb el pla de formació, són:

  • Aportar nous coneixements als nostres afiliats i afiliades, respecte a les seves funcions professionals.
  • Proporcionar la formació necessària en els grups professionals amb menys planificació formativa per poder arribar als objectius del seu desenvolupament professional.
  • Millorar la qualitat de les accions de formació continua externes, amb cursos més específics i tècnics.

Durant l'any vigent, estaran planificades les accions formatives, que s'aniran notificant i publicitant en aquesta pàgina web en l'ítem de FORMACIÓ >>>> Novetats.

Per la inscripció dels cursos, s'haurà d'accedir per aquesta pàgina web en l'ítem de FORMACIÓ >>>>> Cursos de formació, que enllaçarà directament amb l'aula de formació FAC-USO.

En algunes accions formatives en concret, també haurà l'opció de fer la preinscripció amb un codi QR, que enllaçarà directament amb un formulari de preinscripció, recordeu que sempre per poder accedir als cursos s'haurà d'estar registrat a l'aula de formació de FAC-USO.

A continuació, seguir els passos descrits:

 

 

Contacto

Estamos a tu disposición en la siguiente dirección:

  • Dirección: C/ Principe de Vergara, 13 7. 28001 Madrid

  • Email : Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  • Tel. : 915 774 113
    Fax:  915 772 959

© 2020 FAC-USOC. Tots els drets reservats. Designed by Dioxinet.com