TES

Acord històric per la taula d'equiparació del Transport Sanitari Destacats

 

  • Després de 5 mesos de vaga s'ha arribat a un acord per constituir la taula de negociació composta per la patronal del sector, la Conselleria de Salut, els sindicats del sector i la participació dels grups parlamentaris.
  • Aquesta taula, negociarà l'equiparació salarial de la plantilla del sector privat del transport sanitari amb el sector públic.

El sector d'ambulàncies Sanitat USOC, valora com històric aquest pas d'obrir la taula de negociació d'equiparació que té com a objectiu igualar les condicions de treball de 5.500 professionals que treballen en el Transport Sanitari del sector privat amb el sector públic, per assolir la nostra reivindicació: "la mateixa feina les mateixes condicions".

Després d'una llarga lluita i després de cinc mesos de vaga de la plantilla del sector, hem aconseguit la implicació dels grups parlamentaris, l'administració per construir la taula de negociació.

Walter Álvarez, responsable del sector ambulàncies de FAC-USOC, ha assegurat que el document "obliga a la taula de negociació a treballar a partir de la Resolució del Parlament aprovada en sessió plenaria del 9 d'octubre".

USOC considera que amb aquest acord s'obre un escenari d'esperança per als/les professionals del sector d'ambulàncies tan castigat durant anys i que ha viscut els moments més crítics durant la pandèmia de la Covid-19, sent un sector discriminat amb unes pitjors condicions de treball pèssimes.

Ara s'obre una nova fase de la lluita amb la constitució de la taula i esperem amb il·lusió i fermesa arribar a un acord que permeti i una equiparació salarial, en jornada, prevenció de riscos laborals, etc.

USOC signant de l'acord amb la resta de sindicats, i que forma part de la taula de negociació, seguirà lluitant per assolir aquests acords tan necessaris per millorar les condicions de treball dels professionals del Transport Sanitari i espera assolir en poc temps un acord definitiu per millorar aquestes condicions de treball, continuant pressionant fins a  aconseguir un bon acord que dignifiqui el treball en el sector.

Contacto

Estamos a tu disposición en la siguiente dirección:

  • Dirección: C/ Principe de Vergara, 13 7. 28001 Madrid

  • Email : Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  • Tel. : 915 774 113
    Fax:  915 772 959

© 2020 FAC-USOC. Tots els drets reservats. Designed by Dioxinet.com